Článek Historicky první a asi poslední recenze

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Historicky první a asi poslední recenze

02. 04. 2009 - 22:36

eithne: Jedině Svijany!
Souhlasím s bodem, že je Plzeň lepší než Gambáč.
Ale Svijany... nebo Bernard.
Svijany!

---
eithne.pise.cz

02. 04. 2009 - 22:53

dj-team: karlovarák musí hlasovat pro gambáč, vždyť se u nás v Rybářích vařil několik let!

Svijany...naposledy jsem při nich kouřil doutník a to mám astma. Asi psychotropní pivo, nebo co .

---
dj-team.pise.cz

02. 04. 2009 - 22:54

dj-team: Ještě jsem zapomněl jeden postřeh: pivo je samá přírodní surovina a 95 % vody, žádná chemie. Jen ty kalorie...

---
dj-team.pise.cz

03. 04. 2009 - 09:03

jarmik: Nemas spatny (literarni) vkus. Nalej, okostujem.

Mne nak doma z flasky nechutna. Muj nejmilejsi format je mala pixla na zacatku prochazky.

---
jarmik.pise.cz

03. 04. 2009 - 14:32

sargo: Zajímavé, jako by tu byl nedávno článek o nadbytečných kilogramech a přebytečných pivech?

---
sargo.pise.cz

03. 04. 2009 - 14:35

island968: Nám trochu vzdálené téma, ale oceňujeme článek po delší době. Potěšilo, pobavilo, poučilo.

03. 04. 2009 - 19:30

dj-team: jarmik: me nejvice chutnalo na kole, ale diky svedomi uz to nepraktikuju, pak mi moooc chutna na vode a vecer pred spaním. V tom pivováře se mi líbí, s jakou láskou o tom vypráví a jak se museli Ti předkové nadřít, aby vymysleli takovou složitou věc, jako je vaření piva. Nechci urazit vinaře, ale pivo je technologicky o kus dál. A jako technika mne to musí omračovat

Sargo: tvůj komentář si neumím přebrat, ale budu tom dumat .

islandani: no jo, zacal jsem zase trochu vice pracovat. Tak pak neni sila na uhozy do klavesnice.

---
dj-team.pise.cz

05. 04. 2009 - 11:42

jre: Zásadně nesouhlasím s tím, že karlovarák musí hlasovat pro Gambáč. Pan DJ je již jen "vzdálený" karlovarák a tak o tom zřejmě ví p.. málo. Já totiž Gambáč naopak vyloženě nemám rád. Je to pivo bez charakteru a bez osobnosti. Takový, jak to říci slušně... takový eunuch mezi pivy. Plzeň, samozřejmě, to je šampaňské mezi pivy, to je prostě luxus.
Ale to pravé a nejlepší... to je samozřejmě Velkopopovické pivečko... kdyby pan DJ konečně přijel na Den Kozla, pochopil by.

A je jedno, že je to dneska všechno pod jedním majitelem

---
www.jarda-rejcha.blog.cz

05. 04. 2009 - 13:33

dj-team: jr: pche, nesnížím se k takové plytké roztržce založené na lokálním patriotismu.
Gambáč nehodnotím, považuji jej za stolní pivo, po kterém mi není špatně, což nemohu prohlásit o jiných. Ale jsem pivní analfabet a spokojím se s málem. Plzeň mi dříve vůbec nechutnala, nyní velice. Kozla občas konzumuji a snad to jednou konečně klapne.

---
dj-team.pise.cz